Ce ai făcut în ultimele 100 de zile?

  • Post Author:
  • Post last modified:May 27, 2020

M-am gândit să încep primul episod din jurnalul Tiny Transylvania cu o destăinuire.Probabil că sună ciudat dar, în ultimele 100 de zile am fost în pădure sau pe munte mai mult de 95 de zile. Indiferent de starea vremii, pe ploaie sau ninsoare, am fost în natură. Recunosc, mă ajută și Zokni pe care o voi prezenta în detaliu într-un episod dedicat doar ei. Ea are nevoie de minim o oră în natura zilnic, altfel devine depresivă. Dacă stau să mă gândesc bine, am și eu exact aceeași problemă.

Norocul meu e că Tünde, iubita mea, e și ea îndrăgostită de natură. Tot timpul ne-am dorit un loc retras, lângă pădure, unde să ne retragem după drumețiile noastre.

Acum că știți despre nevoia noastră, vă prezint și soluția. Dacă și voi aveți nevoie de deconectare, într-un loc liniștit, departe de agitația urbană, atunci vă invit să vizitați Tiny Transylvania. E exact așa cum vă imaginați, chiar mai mult decât atât 🙂

Dacă nu știai, căsuța noastră a fost produsă la Miercurea Ciuc de către cei de la https://ecotiny.house. Sunt oameni foarte pricepuți și pun suflet în munca lor.

Pentru amenajările interioare am avut șansa de a lucra cu Marina Berdilă de la Naturalesa.ro. Datorită ei avem cel mai frumos Tiny House 🙂